PilatesBody

Lessen

Privé sessies

Tijdens een PilatesBody introductiesessie wordt afgestemd met elkaar waaraan gewerkt gaat worden. Een persoonlijk programma en begeleiding zorgen ervoor dat je het maximum kan halen uit je Pilates uurtje. Een topsporter kan zijn zwakheden bijwerken om zo prestaties te verbeteren maar een rugpatiënt kan op een rustige manier terug vertrouwen krijgen in bewegen en zijn rug versterken. Zowel matwerk als oefeningen op de Pilates apparaten (Reformer, Cadillac, Chair en Barrels) komen aan bod naargelang wenselijk is voor je lichaam op die dag, op dat moment.  PilatesBody privé sessies kunnen op afspraak gepland worden overdag en ’s avonds.

Duet sessies

Vergelijkbaar met privé sessies maar je komt met zijn tweetjes. In de PilatesBody studio zijn alle apparaten minstens in 2-voud aanwezig. Het programma wordt dan iets minder persoonlijk aangezien het moet passen voor allebei. PilatesBody duet sessies worden op afpraak ingepland overdag of ’s avonds.

Matlessen in kleine groep max. 9 pers.

Zoals de naam al zegt, worden alle oefeningen op de mat uitgevoerd. Meestal in de klassieke volgorde van Joe, maar steeds opbouwend vanuit je powerhouse of centrum. We gebruiken ook de Pilates Magic Circle ™, Thriadball™, foam rollers, therabands en kleine Barrels in de matserie.  

Door de kleine groep lopen deze lessen in reeksen, voor iedere reeks dienen minstens 5 en maximum 9 personen zich in te schrijven.
Belangrijk: groepslessen zijn niet de ideale manier om kennis te maken met Pilates als je zware rug- of nekklachten hebt. Een persoonlijk programma en begeleiding zijn zeker noodzakelijk om je op een veilige manier een aangename training te bezorgen waar je snel resultaten mee zal bereiken.

Restore & Release

Deze groepsles is grotendeels gebaseerd op de Franklin Methode.  Verschillende types Franklin Balls worden gebruikt om bindweefsel te masseren en los te maken.  Het resultaat is onmiddellijk!  Foute bewegingspatronen kunnen eindelijk doorbroken worden.  Bij voldoende interesse wordt deze les in het agenda opgenomen.  Voorlopig zijn ze los te betalen, 15 euro.  DEZE LESSEN WORDEN VOORLOPIG NIET INGEPLAND OMWILLE VAN DE CORONA MAATREGELEN

Nieuwe Tarieven vanaf 1/1/19

Privé

Intro privé 38,00 euro
1 privé 51,00 euro
5 privé 242,00 euro
10 privé 458,00 euro

Duet

Intro duet 26,00 p.p. euro
1 duet 32,00 p.p. euro
5 duet 148,00 p.p. euro
10 duet 287,00 p.p. euro

Matlessen

Matlessen per reeks van 6 lessen + 1 inhaalles te betalen 90 euro

Proefles groep = 12 euro

DOOR DE CORONA MAATREGELEN IS HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS IN DE GROEPEN MOMENTEEL BEPERKT TOT 4 DEELNEMERS.  ZOLANG DE 1,5 METER BLIJFT GELDEN, IS DE PRIJS VOOR EEN MATREEKS VERHOOGD NAAR 90 EURO

Opmerking: Gelieve geboekte afspraken voor privé en duet sessie 24h voordien af te bellen indien u belet bent, zo niet wordt de sessie u aangerekend.